Många åsikter! =)

Så många åsikter jag fick på mitt inlägg Blond Vs. redhead =) Jag velar fortfarande, men det lutar åt att ta bort det röda, känner mig snyggast då (om man ens får säga så? :) ) och det är det som funkar bäst på mitt hår.

Blev en jättegod kalkongryta hemma hos mamma iaf, sitter och väntar på att få åka hem. Älskling, lillebror och plastpappa drog ut på en snabb fisketur och de är på väg hem nu.

Vad har ni gjort i helgen?

Ikväll dras vinnaren!

Sista dagen för tävlingen, ikväll dras vinnaren! =D

Klicka på bilden för att komma till tävlingen.

Blond Vs. redhead.

Oj oj, helg vad är det? =) Igår hade jag en lugn dag iaf, men idag har jag hållit på att fixa och dona, betalat räkningar osv och snart ska vi åka hem till mamma och äta lite.
Det är så himla mycket jag skulle behöva göra och jag upptäcker bara nya saker =S  Jag hade funderingar på att vara hemma i morgon och fixa till mitt Tupperware party jag ska ha på tisdag men kom på att jag har ju en elev mån-tis så det går ju inte.. Men jag kommer åka hem tidigare iaf, sen får eleven säga vad den vill ;)

Nu i veckan ska jag äntligen beställa plattskärm och hårddisk, pappa är gullig och sponsrar lite =) Ska bli skönt att kunna boka kunderna på dator och snart kommer som sagt även onlinebokningssystem upp, spännande va? =D Jag hade själv tyckt, om jag varit kund att det vore himla skönt att kunna sitta i lugn och ro för sig själv och bestämma vad jag vill göra, och när. Hitta de tiderna som passar mig absolut bäst.
Wiiie det kommer bli mycket bra =)

Jag tror jag ska återgå till min ursprungliga färg, det är inget roligt att vara rödhårig, speciellt inte när färgen bokstavligen rinner ur mitt hår =/ Jag är precis likadan när jag blir mörk, mitt hår vill helt enkelt vara blont, och att ha en röd urtvättad färg ser bra mycket dassigare ut än brunt urtvättat =S

Vad tycker ni? Denna blondfärg eller rödhårig?