Min största rädsla och hur jag övervinner den.

[ 2008-08-09 ][ 11:14:11 ]



Någon ville att jag skulle skriva ett inlägg över vad som är min största rädsla, och hur jag gör för att förhindra att den blir verklighet.

Min största rädsla, förutom att det ska hända mina nära och kära något, är att jag ska misslyckas med min salong. Det är en stor rädsla som gnager i mig dag som natt, mycket tankar kretsar om vad som händer när jag inte längre får starta eget bidrag, om jag kommer att klara salongen då, om jag kommer att kunna jobba ihop en lön. Tänk om det går så dåligt så att stackars älsklingen måste lägga ut alla sina pengar för att få oss går runt om inte jag kan räcka till.  Tänk om inte hans pengar heller räcker till och vi måste gå ifrån hus och hem?

Först och främst:
Jag skulle aldrig låta det gå så långt att vi måste gå ifrån hus och hem, jag skulle sälja bort det innan det gick så långt och så får jag i så fall ta det misslyckandet.
Dessutom så ska det börja två underbara personer till i min salong, och jag tror verkligen fullt och fast, ja stenhårt, på att vi kommer hjälpa varandra att dra kunder och att det kommer gå sjukt bra. 
Dessutom har jag så otroligt mycket iniativförmåga, fantasi och ideér vad det gäller min salong. Ideér som jag är förvånad över att ingen annan i Mora reda har gjort. Men tyvärr det nog så att de är fast i sin gamla vanliga lunk och vill inte/vågar inte vara annorlunda/orkar inte lägga lite energi på att göra något roligt.
Jag har berättat lite ideér för mina kunder och de blir helt lyriska och tycker att det är helt fantastiskt att det äntligen har kommit någon som vågar vara lite annorlunda och som vågar stå för det.
Jag hade bland annat en kund igår som själv är egenföretagare och som var unik i sitt slag när hon öppnade, nämligen grundaren till Mora Järn och Bygg. När hon och hennes man skulle öppna deras affär blev de i stort sett utskrattade och folk tyckte att de var smått dum i huvudet, för det kunde väl aldrig gå? Men tänka dig, det är ganska så stort numera, och det går bra =)
Nu har jag aldrig blivit utskrattad utan snarare uppmuntrad, men jag hoppas ändå att ni förstår hur jag menar? =)

Jag vill inte ha en dussinsalong som vem som helst kan öppna, nej min är och ska vara unik.



Kommentarer
© K A T T A

Mm, det hade inte suttit fel någon av dom. :D

Jess

Du och din salong kommer att gå kanon bra gumman. Det vet vi båda två. man måste bara ge det tid och nu när ni är flera så kommer det gå lätt som en plätt att få in lön! Jag blir ju fasen avis hahaha Jag kan inte ta ut lön och den här månaden gick det riktigt piss i affärerna fast att jag var fullbokad nästintill hela tiden. Det är nu jag inte får ge upp. Som det känns nu skulle jag vilja ha ett vanligt 8-16 jobb och kunna ta semester utan at bli bankrutt osv. Men samtidigt inte hehe. Jag tycker verkligen att det är roligt mitt jobb med så här i början.... Fyfan! :( Frågan är om det här kommer att gå ihop sig :(

2008-08-09 @ 11:43:37
Hemsida: http://princessjess.blogg.se/
Y a m i n a

Vad ska du göra idag?

2008-08-09 @ 11:46:43
Hemsida: http://masqara.blogg.se/
Anonym

okej, låte himla härligt! =)



jag ska sitta barnvakt, hehe! :D

2008-08-09 @ 12:03:35
Hemsida: http://juuuliaao.blogg.se/
Jess

Har varit fullbokad med 50% vettu.. Det drar inte in så mycket! Och första månaden nu väldigt mycket utgifter.. Det tråkiga på Face är att jag inte är egen.. Jag fattar intevarför man inte blir annställd istället med alla dessa regler!!!

2008-08-09 @ 12:17:33
Hemsida: http://princessjess.blogg.se/
Sandra

Jag tror också att det kommer gå kanon! Du verkar så målmedveten och ansvarsfull... och DUKTIG så klart!

Ha en mysig lördag!

KRAM

2008-08-09 @ 12:19:06
Hemsida: http://gudis.blogg.se/
Alexandra

Men snälla du- inte ska du vara orolig och rädd för det. Din salaong verkar ju helgrym och har t.o.m en egen hemsida. Jag tror att det kommer fungera super så länge du vill ha den och brinner för ditt yrke :)



sv: Min mamma tycker ju det ju... hon har alldeles för mycket inflytande :P

2008-08-09 @ 12:23:37
Hemsida: http://cleopatravii.blogg.se/
Jess

tack! Ja den e fin! Men pasar den på bröllop?? asså.. Med alla dessa "första gången utgifter" som visit kort, öppninserbjudande kort,mm, halva hyran för nästa månad, pridukter mm så gick det ganska så minus bara för att jag hade just 50 % men jag hoppas att det lönar sig i slutändan.. Det är som sagt nu det gäller att inte ge upp! Jimmy e hemma med tyson dag ja

2008-08-09 @ 12:33:15
Hemsida: http://princessjess.blogg.se/
Anonym

haha jorå, abosluuuuuuut: D

2008-08-09 @ 12:38:51
Hemsida: http://juuuliaao.blogg.se/
© K A T T A

Äh, man behöver inte ha en jätte bra kamera för att ta fina bilder. Det personen som skapar fram bilden, och kameran är bara ett verktyg ;)



hhihi:)

2008-08-09 @ 12:48:12
Hemsida: http://fakkors.blogg.se/
Y a m i n a

Vad gör du?

2008-08-09 @ 13:11:13
Hemsida: http://masqara.blogg.se/
Anna

Mmm.. nä.. Å det var faktiskt ingen privat firma.... sjukt! Det värsta är att de kan behandla folk hur som helst, får ändå sina rum och lägenheter uthyrda. Jag var så förbannad så jag hade nog kunnat strypa honom. Usch ja!

2008-08-09 @ 13:22:42
Hemsida: http://anniebauk.blogg.se/
sanny

undrar om inte jag gick förbi din salong i mora, känner igen det där hårdesign :)

läskigt att starta en salong bara så där, men coolt. och bra att du tror på det sj för det är väl det viktigaste för att lyckas :)

2008-08-09 @ 13:23:30
Hemsida: http://sannyt.blogg.se/
Trinidad

Ska också bara ta det lugnt. Kanske ska på date sen får se vad som händer.

2008-08-09 @ 13:23:35
Hemsida: http://exclusive.blogg.se/
sanny

men tänkte inte på det då, tänkte det nu när jag såg den där.

ja, jag ska starta eget sen och det är ju läskigt. läskigare när man har någon annan än sig sj och tänkta på, som sambo. mora har ju småställen runt omkring också så jag tror nog det kommer gå kanon för dig :)

2008-08-09 @ 13:34:45
Hemsida: http://sannyt.blogg.se/
Trinidad

Det ska jag. Om det blir ngt av :)

2008-08-09 @ 13:39:31
Hemsida: http://exclusive.blogg.se/
Trinidad

Har träffat han en gång innan. Så ska bli kul och se om det kan bli ngt. Men det tar ju mer än bara att man ses två ggr. Både jag och han vill vara säkra på vår sak innan vi hoppar in i något. Vilket känns super bra. Inte många killar som vill vänta.

2008-08-09 @ 13:43:55
Hemsida: http://exclusive.blogg.se/
sanny

jaa, jag har tänkt det. men vill gå starta eget kurs och så först så jag vet vad jag pysslar med :) tack tack :)

2008-08-09 @ 13:44:20
Hemsida: http://sannyt.blogg.se/
Emelinda

Jag tror på din salong. Som du skriver är det ju inte direkt någon annan som kör samma race som du i Mora. Hur bra är det inte att kunna fixa både smink, naglar o hår på ett & samma ställe lixom? Pefekt för bal & bröllop.



Tro om Gratis MakeUp har använt sig av samma företag då när det gäller loggan. Surt! Tänkte direkt på din salong när jag såg deras logga nämligen.

2008-08-09 @ 14:01:45
Hemsida: http://emelinda.blogg.se/
Elise

just nu har jag inget men jag kan nog skrapa ihop lite ideer ;) för jag vill ju självklart fortsätta =D

2008-08-09 @ 14:06:55
Hemsida: http://lisessa.blogg.se/
Angelica

förresten är du frisör? jag har alltid velat bli det men gick det inte på gumnasiet.. ångrar det så.. vet du om man nu kan börja som lärling bara ? kram

2008-08-09 @ 20:31:04
Hemsida: http://angelicajarleros.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...