Just nu är jag väldigt irriterad på min...

Just nu är jag väldigt irriterad på min kropp, jag skulle ju jobba idag! Inte ha hög feber och ha mardröms ont i huvudet och kroppen! Jag har inte sovit många stunder i natt pga att jag hade så fruktansvärt ont i kroppen så jag fick lov att röra på mig hela tiden. Muppkropp. Någon som vill byta med mig så jag kan få åka och jobba?

Då var det fredag igen och ytterligare en...

Då var det fredag igen och ytterligare en vecka har sprungit förbi i raketfart. Mina veckor består av måndag - fredag, dagarna däremellan är suddiga av hastigheten när de har svischat förbi. Jag visste inte att det var så här att bli vuxen, att veckorna består av två dagar, att jag skulle behöva ungefär 48 extra per dygn för att hinna med allt jag vill hinna med, och framför allt - att livet ändå är otroligt härligt att leva! När jag var 20 hade jag inte så många mål i livet, jag visste inte vad jag ville bli, vad jag ville göra med mitt liv. Nu när jag närmar mig 30 har jag alldeles för många mål, alldeles för mycket inspiration och ambition. Tänk om jag hade vetat det då? Hade jag varit en annan människa? Hade jag gjort något annat än det jag gör idag? Vet ni? Jag tror inte det, för jag älskar mitt liv, som det är nu, alldeles för mycket. Var så god, där fick ni ordentligt med morgon svammel! =)

Stylingtips.När man går hem från sin frisör så är det många som undrar hur de ska kunna få till frisyren precis så som din frisör fick till det.
Jag vet inte om ni har tänkt på det, men vi frisörer använder ofta flera produkter när vi stylar, och varför gör vi det? Jo en frisyr behöver byggas upp innefrån och ut för att hålla hela dagen och för att få den rätta touchen.

Här kommer tre steg som är nödvändiga för att få den perfekta frisyren:

Steg 1 - En produkt med lite stadga i för att kunna börja bygga upp frisyren tex en spraymousse eller en stylingvätska.

Steg 2 - En produkt som ger lite textur i frisyren tex ett fibervax

Steg 3 - Till finishen används en spray, lätt eller hård beroende på vad man tycker om och vad man är ute efter för resultat. 

Hoppas du blev lite hjälp av den här lilla guiden!