Turbokanin på speed.Jag och Atlas har precis kommit hem efter en 50 minuters promenad i skogen samt lite bus och träning på fotbollsplanen. Underbart.
Det märks att hans utveckling mot vuxen hund går upp och ned, ibland går det jättebra att träna honom och ibland, som idag, så går det mindre bra. Det jag försöker fokusera på när det går mindre bra är att inte tappa humöret och låta irriterad, utan att jag fortsätter att hålla rösten lugn och dämpad, då går det bättre samt att fortsätta tills jag är nöjd med träningspasset. För hur det än är, till slut går det att få honom att lyssna.
Så snart vi får lite tid över ska vi börja träna spårning med honom så att han får jobba mycket med huvudet för det är det som är jobbigast för honom. Tex att sitta och vänta på tillåtelse innan han får springa och hämta pinnen eller leksaken är verkligen jättejobbigt för honom och då sitter han och piper och vill inget hellre än att rusa iväg som en lite turbokanin (Fiffi är en turboråtta eftersom hon är så liten, så Atlas får vara en turbokanin ;) ) på speed.Mina fina blommor jag fick från Robert och Atlas igår =)Happy birthday to me... ^^,


Modell: Jag
Fotograf: Peter
Mua: Sandra


Bra början på min födelsedag ^^,:

Inget varmvatten och hur sjutton ska jag då kunna ta hand om mina kunder med enbart iskallt vatten..? =S
Och eftersom vår muppiga vaktmästare kommer (som han själv sa) -"Efter 12 någong gång, har ingen aning om när", så måste jag nu ringa till dem alla och berätta läget så får de besluta huruvida de vill bli schamponerade i iskallt vatten eller ej.

Det känns ganska galet att tänka att jag om exakt ett år fyller 30. För jag ser absolut inte mig själv som så gammal? Och jag ser heller inte snart-30-åring när jag tittar i spegeln, jag är ju fortfarande 21-22 någonting!
Tro när min ålder kommer komma ikapp mig och jag inser att jag faktiskt börjar bli gammal?
Jag hoppas iaf att det dröjer ett tag till =)

French Kiss by Claudia Galli

Jag måste tipsa om teeerna jag säljer i min webshop =P
Jag är en stordrickare av te, och i frukostväg finns det inget annat för mig. Som det är just nu så dricker jag faktiskt inget annat te, för de är så galet goda!
De är alla röda teer, vilket ni säkert vet är nyttigare än svart te.
Dessa smaker finns:

French Kiss
Rött te smaksatt med champagnearom samt rosor. (Min absoluta favorit!)

Basset Thoughts
Rött te smaksatt med päron- och yoghurtarom samt äppelbitar.

Punky Pug
Rött te smaksatt med hallon- och gräddarom samt nyponskal, hallonblad och äppelbitar.

Chihuahua Dreams
Rött te smaksatt med smultron, jordgubbar och vanilj samt jordgubbsbitar, ringblomma och jordgubbsblad.

Om ni inte har testat dem så rekommenderar jag er verkligen att testa dessa!
Det är ingen annan än Claudia Galli som har komponerat teerna! =)

Kategori: