Åh så roligt! =D

[ 2008-08-21 ][ 10:11:02 ]



En tjej som jobbade som elev på en salong i Sthlm som jag praktiserade på hela förra sommaren och som jag kom jättebra överrens med ska flytta till Orsa och börja på SCoTT (Swedish College of Travel and Turism). Så nu kommer jag ha en kollega i grannbyn att umgås med =) Så roligt! =D Det ska verkligen bli roligt att visa henne min salong eftersom vi var på samma salong under en hel sommar och tog gesällen med bara någon dags mellanrum =)

Jag har också gått på SCoTT, dock gick jag bara ett halvår till Hälsoterapeut innan jag kände att det inte var något för mig. Visst fanns det massor med bitar som jag ville ha såsom  hudterapeut och massör, men jag ville inte ha turism, paketera resor osv. Jag kände att jag tog lån och betalade för så mycket extra som jag inte ville ha.

Håller på att göra en permanent just nu, och eftersom jag har så grymt ont i huvudet och är lite illamående så måste jag säga att lukten av permanentvätskan besvärar mig idag =S
Jag var upp och hämtade posten och höll på att ramla baklänges när jag kom in i salongen igen av lukten från permanentvätskan. Just idag luktar det inte alls gott. =S

Kommentarer
Trinidad

SV: Tack så mycket ! Kul med en kille som gästblogga. Håller med om att det inte finns så många boys som bloggar. Det borde vara fler.

Fanny

Sv: Taack, det gick bra :)

Kul att hon flyttar närmare dej :D

2008-08-21 @ 10:53:28
Hemsida: http://kallaspinglan.blogg.se/
Fanny

Tack.. =)) kramar

2008-08-21 @ 11:18:58
Hemsida: http://pintet.blogg.se/
sandra

Hmmm....samma här huvudvärk idag igen.

2008-08-21 @ 12:58:40
Hemsida: http://alellah.blogg.se/
Jess

nej... kul!!! varför flytta hon??

2008-08-21 @ 13:13:38
Hemsida: http://princessjess.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...