Alexandra gästbloggar!

[ 2008-08-10 ][ 22:46:31 ]



Nu tänker jag avsluta bloggdagen med ett underbart inlägg från
Alexandra (och visst har hon helt otroliga ögon? =D). Alla ni som skickar in inlägg, ni är så otroligt begåvade! Fantastiskt att få läsa och publicera era inlägg i min blogg, det är en ära. =)

Jag kan besvara hennes fråga här uppe i stället för i kommentarerna. Jag tror att man får Déjá vú av sanndrömmar. Alltså att man drömmer en dröm, sedan upplever man det och då känner man såklart igen sin dröm man hade. Man kan exakt på orden vad den andre kommer att säga osv. Jag har själv upplevt det massor av gånger.



Har du levt tidigare?


Någonting jag grubblar på ganska ofta är om jag har levt mitt liv tidigare. Ok, jag kanske ska börja med att säga- jag inte är en psykopat eller någon förvirrad människa. Eller jo, förvirrad är jag ibland men jag är absolut inte dum i huvudet, tvärt om. Jag har ett bra intellekt. Hur som helst. Tillbaka till ämnet.

   Ni vet alla dessa gånger ni får déjà vù. Det känns som om att det här har jag varit med om tidigare. Varför får man denna lustiga känsla? Forskare har en teori om detta fenomen som påstår att det har med att minnet lurar hjärnan, men tänk om det inte är så. Tänk om du verkligen har levt ditt liv tidigare! Hinduer tror på reinkarnation, dvs. att du föds om för att kunna göra så mycket som möjligt av ditt liv. För att kunna leva det där ultimata livet. Kan det vara så? Är det därför vi får den lustiga känslan déjà vù?

   Ni måste ju hålla med mig om att man verkligen är tvärsäker på att jo, visst har jag gjort precis detta en gång tidigare, men så slår det dig att det går ju inte.


Varför ska människan vara så himla trångsynt?


Jag själv tror givetvis på forskningen rent allmänt, jag går NV-programmet på gymnasiet och ska nu börja mitt andra år, men det betyder ju inte att jag INTE får tänka irrationella tankar. Exempelvis att jag har levt tidigare. Förresten, det är ganska festligt. Ingen kan ju säga emot mig eftersom att ingen vet vad som verkligen händer efter döden. Man kan ju bara själv filosofera kring det, eller förlita sig på en religion.

   Seriöst people. Jag kan väl ändå inte vara den enda som filosoferar kring detta? Det måste finnas någon därute som delar mina tankar. Vad tror ni egentligen, varför får man déjà vù? Försök att sudda bort all fakta som kommer ifrån vetenskapen och försök själv att bilda dig en uppfattning.

//

http://cleopatravii.blogg.se/


Kommentarer
Alexandra

sv: Ahh, där kom inlägget ^^

TAck för att du publicerade det !

Elise

verkligen skitcoola ögon

2008-08-10 @ 23:48:08
Hemsida: http://lisessa.blogg.se/
zalina

Va fin din blogg har blivit nu igen! den e allti så fin! nu måste jag göra om min! :D haha Hoppas allt e bra?? kramis

2008-08-11 @ 01:36:23
Hemsida: http://zalinakarlsson.blogg.se/
Petra

Jag håller på med en liten "undersökning". Vad är det du helst läser om på andra bloggar och vad gör en riktigt bra blogg? hade varit väldigt tacksam för svar. :D

2008-08-11 @ 02:26:47
Hemsida: http://sotnosen.blogg.se/
Anna Phe

Otroliga ögon, ja :)

2008-08-11 @ 04:26:28
Hemsida: http://annaphe.se
dompan

hej gumman länkar du om till mig det är nåt fel påå min hemsida tack och många pussar

2008-08-11 @ 07:22:59
Hemsida: http://dominiquelonegran.blogg.se/
Lotta

jag tror på att vi dör och fortsätter leva... fast kanske inte att vi lever igen i en annan kropp.



Svår fråga och vackra ögon :O)

2008-08-11 @ 09:05:25
Hemsida: http://undressed.blogg.se/
Athena

nämen de e ju alex :D

2008-08-11 @ 11:17:49
Hemsida: http://athenaa.blogg.se/
Dilan

Gud va snygg ;)

2008-08-11 @ 15:30:35
Hemsida: http://chicahermosa.blogg.se/
Sara

åh, deja vu´s är läskiga! :p jättebra skrivet utav henne!

2008-08-11 @ 18:14:47
Hemsida: http://saralinneasikstrom.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...