Spargrisen

Jag sitter och läser en tråd på Familjeliv om folk som bestämt sig för att ha köpstopp, och jäklar så taggad jag blir på att spara pengar! =D
Vi har tex ett löjligt stort matkonto + annat onödigt.
Skulle nog kunna spara ihop en hel del på ett år om vi la av med en massa onödigt skit som vi faktiskt inte behöver + att sälja bort sånt som bara ligger.

Det finns en hel del annat jag skulle vilja lägga pengar på (tex köpa hus), som faktiskt inte är omöjligt, bara man tänker till lite och lägger om lite saker.

Tex: Har ni tänkt på så mycket pengar som läggs på pappersfakturor? Varje faktura läggs det på 29:-, och har du 10 fakturor är det 290:-/månad. Dvs 3480:-/år! Helt galet.

Någon mer som är med på att försöka lägga om sitt liv för att spara pengar till sina drömmar? =)

Bloggtoppen.se hackad!

Är du en av dem som finns/har funnits med på Bloggtoppen.se?
Grattis, då ligger dina lösenord till din mail, blogg och ditt bloggtoppskonto ute till allmän beskådning (och nyttjande)

För att slippa problem så är det smart om du byter lösenord. Och har du samma lösenord till flera konton (blogg, twitter, mail osv) så är ett tips att byta även dem.

Tänk om hackers kunde skaffa sig ett liv istället för att ställa till det för alla andra.

Schackrutskakor!

Det blev mumsiga Schackrutskakor! =)
Älsklingen blev nöjd, han mumsar för fullt, haha.

Jag hade glömt bort hur roligt jag tycker det är att baka, och jag hoppas att jag kommer att baka mycket framöver (behöver bara få igång frysen ute i förrådet så jag kan fylla den med en massa gotta), både matbröd och gotta. Mums!

Jag har en lycklighets känsla i kroppen, och det känns helt fantastiskt! =)
Ni vet, så där så det känns gott i magen.