Hjälp med outfit till gesällen!

Gesällen närmar sig och jag måste hitta något att ha på mig. Jag har egentligen inte råd att köpa något, men vid ett sånt speciellt tillfälle måste jag ju få köpa något nytt att ha på mig, eller hur? =)
Jag tyckte denna outfit som tjejen nedan har på sig är supersöt, väldigt 50-tal. Men i så fall funderade jag på om jag skulle ha haft svart kjol och rosa cardigan istället med svarta högklackade skor och strumpbyxor med en svart rand baktill samt en svart lack clutch.
Ett alternativ kan vara att ha den vanliga ärmlösa svarta klänningen och ösa på med pärlor, silverglittrig clutch och silvriga skor.
Tycker ni att det är tråkigt? =S
Hjälp mig! Jag har verkligen ingen aning vad jag ska ha på mig! =S

Lärling på Hairdesign by Magenta


Darlings!
(både killar och tjejer)
Nu är det så här att jag numera är med lärling, så hon kommer behöva folk att träna på. Självklart släpper jag inte loss henne själv utan jag hjälper och guidar henne genom hela processen.

Så numera kan ni boka in er på elevbehandlingar för 50% av priset! (Gäller dock ej hårförlängning)
Nu i början kommer vi först och främst behöva läggnings, permanent och klipp modeller.
Det tar längre tid, men ni får sådan bra rabatt att det kan vara värt det eller hur? =)
Ring oss på 0250-12919.
Hemsida.

Välkomna! =)

Finally!

Yeeeees! Äntligen klar med bokföringen för december månad, så nu ska jag botanisera i frysen och se vad vi har för något. Jag hoppas verkligen vi har något så jag kan laga ihop något gott =)

Vad har ni för er?

[Update 17:12]

Njaaa det fanns inte mycket av intresse i frysen inte! Måste banne mig ta oss i kragen och åka och storhandla. Jag hatar verkligen när det är så tomt att det ekar i skåpen.

Älskling håller på och dammsuger nu så ska vi kolla på film sen (förhoppningsvis Resident evil ;P) och chilla.