Två dagars julfirande.

Vilken mysig jul det har varit! Nog är det skillnad när det finns små barn med i bilden, speciellt när man riktigt ser hur glada de blir för sina julklappar, ögon som lyser och röster som ropar högt av glädje.
Vi har tagit sjukt mycket bilder så jag ska ta och slänga upp några lite senare.

Eftersom vi lottade i år så blev det inte så många julklappar, men det blev bra sådana. Jag fick parfym (två stycken faktiskt, så jag ska byta en), pengar, tavla som min lillasyster har målat (hon är så duktig!) och lotter.

Förkylningen sitter fortfarande kvar som ett smäck och har till och med blivit något värre. Mindre underbart.

Idag hade jag tänkt mig en dag för vila och för att ladda batterierna igen, men min sambo hade helt andra planer. Han säger att vi ska ägna den åt att ränna runt i affärer på rean, handla mat och städa.
Vilket förslag tycker ni låter bäst? Mitt eller hur? ;)
Det är väl bäst att sätta igång så jag kan få ta det lugnt sen, jag är helt färdig efter den här veckan med supermycket jobb och sedan  två dagars julfirande + dunderförkylning.

Ni är inte kloka som har bloggat så himla mycket nu under två dagar, jag har 410 stycken inlägg att gå igenom! =S
Galna, galna människor ;)

God jul!


Jag hoppas att ni alla får en helt underbar dag!

Lång arbetsdag.

Jag är så otroligt trött just nu!
Idag har jag jobbat 10-21, och jag kan bara säga att jag är så tacksam att jag en sån otroligt duktig elev som varit med mig idag och som har hjälpt mig. Jag vet inte om jag hade hunnit med att äta osv om det inte hade varit för henne.
Guld.
Morgondagen kommer fortsätta att vara hysterisk, jag fortsätter att klämma in kunder på lunchen, klämmer ihop tiderna osv fast jag egentligen inte borde göra det, men vad gör man inte för sina kunder? Som sagt, en duktig elev är guld värd dessa dagar.

Jag är ledsen att jag inte hinner med att bekräfta att ni är med i tävlingen, men ni får helt enkelt ha lite tålamod och stå ut med väntan tills jag hinner med. Och det blir väl en si så där annandagen eller något =)

Nu ska jag snubbla till sängen, dra täcket över huvudet och bara njuta av vetskapen att jag har genomfört en stressig, fullspäckad och fantastisk dag med bravur.

God natt sötnosar <3