Kanske har hittat en ny vän.

Nu ska jag tjata lite till om spisar ^^,:

Jag tror jag har hittat en ny kompis till köket, men den är dyr (13900kr), kanske för dyr =S 
Den heter Siemens HL448511X, är i rostfritt stål och är en induktionsspis, varmluftsugn, både "rattar" och digitala knappar osv. Lite så där kärlek vid första ögonkastet.Men sen fanns ju även denna Cylinda SKI682VLSV (10900kr) som Robert tyckte om och som var snygg. Men jag vet inte. =S Den har bara "rattar, inga smarta skenor i ugnen och är väldigt blank = fingeravtryck. Är det dumt att lägga så mycket pengar på en spis? Visst hade vi väl kunnat köpa en vanlig glashäll, men samtidigt tycker både jag och Robert att ska vi ändå köpa en ny så kan vi lika gärna köpa en rejäl och modern spis. Gaaaah....Vilken hade ni valt? Någon som vet något om någon av dem?

Sen undrar jag lite vilka kastruller/stekpannor man kan köpa till induktion och vad de kostar ca?

En ny kompis.

Jag vill ha en ny spis.
Den vi har vill jag  inte leka med längre. Den är ful, äcklig, långsam och gör inte alltid som jag vill (jag menar, bränna bullar på halva plåten och lämna halva ogräddad. Vad är det för fasoner?).
Så jag skulle vilja ha en ny kompis i köket, och hade jag varit rik hade jag velat ha två olika kompisar, kanske någon av dessa?:Japp jag hade velat ha en gasspis och en induktionshäll. Och fråga mig inte varför, jag skulle bara vilja ha det ^^, Ja, om jag var rik alltså.

Någon som känner att du kan avvara ett antal 1000-lappar och skänka mig en ny spis? ^^,

48 timmars firande.


Tulpaner Robert fick, jag hämtade björkris för att göra det lite fylligare och mer "påskigt" ^^,

Hela helgen har verkligen gått åt till att fira mitt hjärta och det har varit både ansträngande och väldigt väldigt roligt. =)
Igår blev det firande mellan 13-22, så innan alla kom fick vi lov att fixa allt från tårta till att hyra bord för att få plats, efter alla åkt hem dog jag i sängen (somnade bums!) och Robert testade sitt nya spel han fick av mig,
Och idag hann vi bara städa upp från igår innan det var dags igen för nästa lass med kalas sugna människor. ^^, Det var inte så länge sedan de Pult & Linda åkte hem så det var bara att slänga mig i duschen och nu ska jag sätta mig och göra bokföring.

Vilken helg!