Härliga söndag

Vilken härlig söndag det blev, har varit hos mamma, blivit bjudna på lunch och hälsat på bror och hans son som är hemma och hälsar på samt tittat på och pratat med lillebrors papegoja Doris. =)

Nu är vi på väg hem och ska börja ta tag i att rensa ur klädkammaren inför lägenhetsvisningen vi ska ha om någon veck. Lika bra att sätta fart, dagarna bara försvinner =S
*Ser-inte-alls-fram-mot-det*

Falu Djursjukhus

Vi är på väg hem från Falu Djursjukhus med Atlas, vi har varit och kollat hans njurar med ultraljud pga att han har lite för höga värden.
Som tur var så såg allt jättebra ut och de tyckte inte att det var något att oroa sig för, men att det vore bra om vi kollade det om ett år för att se hur värdena ligger då.
Jag var orolig att de skulle säga att hans njurar var på väg att bli förstörda och att han får lov att gå på specialfoder resten av livet.
Mattes lilla snutt. <3

Bild: Atlas på vår promenad idag och solnedgång över Rällsjön.

Piggelin

Konstigt nog så känner jag mig pigg idag, trots att jag varit vaken sen strax efter 5! Jag måtte ha slagit i huvudet eller något. =)

Tro om jag orkar åka ned på Mora och kika lite, skulle ha behövt en pjamas eftersom det kan bli rätt kallt när jag ammar på nätterna.
Eller kanske jag skulle ta tag i utrensning av alla garderober, skåp och lådor istället inför visningen på vår lägenhet.
Jag borde verkligen ta tag i all utrensning, men ack så mycket roligare det låter att åka ned på Mora istället. ;)

Vad ska ni hitta på idag?