Galet..

Jag tyckte den här kommentaren var lite rolig, det kan bero på att de senaste 10 åren har jag fått höra att jag är så otroligt lik Charlotte Perelli. Det är till och med en skivbolagsmagnat som frågat om jag kan sjunga som henne haha. Galet....
Som ni kanske förstår så tar jag inte det riktigt som en komplimang att vara lik henne.

 Postat av: Emelie

Hej! Jag har precis blivit medlem på bloggkoll, addade dig, blev din 100 prenumerant, Charlotte Perrellis blogg har 81 prenumeranter, det är humor, GUUUUD vad du var lik henne när hon såg mänsklig ut!!! Krya på dig!!!

Och hörrni?
Jag har fått 100 prenumeranter, wiiihoooo! =D

Salongen blir mer hel.

Idag har Sofia haft in sina grejer i salongen, och det känns riktigt bra. Det känns som att salongen blir mer och mer hel. Och det känns varm och riktigt i mig, ja mysigt.

Jag hoppas att jag kan gå fler utbildningar snart så att den blir helt och hållen komplett. Min vision att det ska finnas det mesta (allt?) i salongen. Frisör, naglar, ansiktslyft, håltagning, ansiktsbehandlingar, vaxning, massage osv. Att man ska kunna gå till ett enda ställe och kunna få allt.

Hur som helst. Ni vet att det går att boka in sig hos henne redan nu, att ni inte behöver vänta till på fredag, eller hur?

På bättringsväg =P

Oh yes!
Idag har jag tack och lov lägre temperatur så jag mår lite bättre, och jag har petat i mig lite alvedon så snart mår jag nog ännu bättre.
Då ska jag börja fixa med min A4 lista med saker-att-göra. Jag ska ta det jäkligt lugnt idag så att jag inte bli dålig igen, men förhoppningsvis får jag lite grejer gjorda.

Så nu ska jag vila en stund till tills alvedonet kickar in, sen blir det frukost.