Bakfull?

[ 2008-09-28 ][ 09:57:07 ]



God morgon!
Man skulle kunna tro att jag var ute och drack igår, kroppen känns tung och jobbig, huvudet värker, men så är inte fallet! Jag är nog fortfarande riktigt trött efter IKEA besöket igår, och det blev inte bättre av att jag hade på gränsen till feber.

Älsklingen åkte för att handla söndagsfrukost, myyyys. Och sen ska jag till salongen och köra hem en massa grejer som fortfarande är kvar där sen vi gjorde ordning i salongen. (Jag har inte orkat göra det ännu) För nu måste det blir snyggt där eftersom
Sofia börjar på onsdag! Det ska bli så himla roligt, och jag känner att jag trivs så himla bra med henne, jag säger som hon sa till mig igår: Det är så skönt att vi kan prata om allt utan att det känns konstigt. Vi ska ju trots allt jobba tätt ihop.

Jag tycker ni ska passa på och boka in er nu är vi har 15% rabatt på alla behandlingar och produkter, och skynda er innan det är helt fullbokat!


Kommentarer
Alexandra

Vad mysigt- söndagsfrukost :P Vad innebär detta ?

bitte

hoppas du haft en trevlig helg

2008-09-28 @ 12:17:51
Hemsida: http://blondiesliv.blogg.se/
rebecca

Hejsan. vad tycker du om folk som skär sig? är det okej? formulera gärna ditt svar i min blogg. Slänger upp ditt svar på bloggen lite senare:) puss

2008-09-28 @ 12:41:29
Hemsida: http://rebeccasegedi.blogg.se/
Karolina

Okej.. Jag fick kontakt med dom när dom behövde en badmodell i våras och kunde inte den gången så vi tog igen det nu till hösten hehe!

Ler varje gång nu när jag går förbi tidningen hahaa! =)

2008-09-28 @ 14:00:49
Hemsida: http://karolinass.blogg.se/
Fia

Vad du är söt! :)

2008-09-28 @ 21:21:08
Hemsida: http://heavenlyme.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...