Life is magical now and then

[ 2010-03-03 ][ 10:54:55 ]



Idag har jag nog vaknat på det bästa sätt jag någonsin hade kunnat vakna på. I alla fall vad det gäller de senaste månaderna.
Älsklingen ღ ringde och väckte mig och berätta en sak som gjorde att jag blev fruktansvärt glad och lättad, det ser ut som att livet kanske inte är så svårt och ihoptrasslat trots allt.

Idag är det först och främst en morgonpromenad med Atlas som står på schemat, sen ska jag fixa lite grejer här hemma innan jag åker till
salongen och jobbar sent (ca20.30).

Hårförlängningen igår:

Före




Efter





Kommentarer
anna

Gud vad fint <3 åh, vad härligt med en så bra start på dagen. Jag vaknade förbannad och med huvudvärk haha, men det har gått över.. både ilskan och värken, så nu är jag glad hihi och extra glad blir man när man går in hääär!

anna

Jaa, men nu mår jag mycket bättre :} kunde inte sova alls i natt och det var nog det och huvudvärken som gjorde mig arg hihi. JAG KICKADE ASS :D jag kommer inte klara den, men det visste jag redan inte, men det var ta mej tusan inte långt ifrån och snart är det omtenta och då fixar jag den :) man kanske inte borde vara nöjd med att kugga, men det gick mycket bättre än vad jag trodde! hur ser din dag ut idag? kanske hinner prata en stund ikväll? <3

2010-03-03 @ 11:53:10
Hemsida: http://madeinjapan.nu
anna

Självklart blir vi inte besvikna, jag satt aldrig vid msn förens för typ två veckor sen haha. Sov och ta hand om dig, så hörs vi imorgon om vi är inne då :]tänkte vi kunde prata ihop oss angående inbjudningarna, måste få ut dom snart. Och du, tänk inte ens tanken att vi skulle vara besvikna på dig, det är vi inte någonstans... är så glad att jag fått lära känna dig! Eller ja, internetkänna hihi och så ses snaaart :D KRAM!

2010-03-03 @ 12:06:47
Hemsida: http://madeinjapan.nu
Elin

Men åååå va fint!!..=) vad fint det är med lockar!

Föresten , vilken fräch salong du har! hälsningar Elin

2010-03-03 @ 15:30:21
Hemsida: http://enails.blogg.se/
Therése | Stylish-B.se

Oh det är ju så jag vill ha mitt hår. BLont och ljusbruna slingor i underhåret. DU får inte bo så långt ifrån. Jag vill ju ha den bästa frisören i närheten.

2010-03-03 @ 15:39:13
Hemsida: http://stylish-b.se
Emmaa

hon som du förlängde håret på vet jag vem det är ^^

hon heter jennie westerling och bor i älvdalen ^^

2010-03-03 @ 18:52:39
Hemsida: http://emmaagunnarsson.blogg.se/
jess

Jätte jätte fint. Som vanligt ;)

2010-03-03 @ 22:15:45
Hemsida: http://princessjess.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...