Ny nageltjej börjar!

[ 2010-03-10 ][ 19:49:02 ]



Hey sötsakerna!

Åkte på en mindre trevlig förkylning i torsdagskväll och har varit liggandes hela helgen + måndag, men nu är jag äntligen på benen igen.

Ni som bor i Mora med omnejd måste jag tala om detta för: den 15 april kommer det börja en ny nageltjej hos mig och HERREJ*VLAR vilka coola naglar hon gör!
Hon arbetar i gelé (bästa materialet enligt mig) och hon är grymt konstnärlig och gör bla blommor i akryl som ser ut ungefär så här:


Bildkälla: Google.

Hon är galet, galet duktig och jag längtar verkligen tills hon ska börja så jag kan få nya coola naglar! =P
När hon kom och kikade på salongen hade hon fixat sina egna naglar och hon hade genomskinliga tippar med svart spets i och röda akrylblommor på, sjukt coolt =P

Kommentarer
anna

Åh vad roligt att få dit en så duktig tjej :]



Jaa, men jag vet inte, vet inte om det finns så mycket du kunde göra. Måste sätta mig och göra om allt nu, jag har verkligen panik, har så sjukt mycket att göra. Ett arbete som ska in innan 24 ikväll, en labbtrapport, jag kuggade tentan med en jävkla poäng, jag har verkligen panik. Sedan skriver mylovetoys massa och jag fattar inte vad dom menar, orkar du ta över kontakten med dom? JAg skrev att jag inte fattade vad dom menade, han förklarade tydligare, men jag tycker det verkar så komplicerat. Känner du att du har tid och ork att prata med dom?



Hoppas du mår bättre hjärtat! Förlåt om jag låter grinig, jag är inte sur alls, är bara så sjukt stressad och sliten. KRAMAS <3

jess

Nej men va braaa!!!! :D

2010-03-10 @ 21:56:42
Hemsida: http://princessjess.blogg.se/
anna

Tack snälla, snälla du! åh du anar inte vilken lättnad <3 kommer du komma till falun/borlänge i helgen? jag måste vara här en del och skriva grupparbete, men tänkte eventuellt ta mig hem en sväng om du kommer dit massa kramas, sov såg gott fina du

2010-03-10 @ 23:11:29
Hemsida: http://madeinjapan.nu
anna

Jaa, hör gärna av dig så fort som möjligt för imorgon finns det eventuellt traderabiljett och har jag tur kommer jag billigare undan då :] kraaaamas!

2010-03-10 @ 23:36:26
Hemsida: http://madeinjapan.nu
mathyy

snygga!

2010-03-11 @ 10:20:16
Hemsida: http://thejuicydetails.blogg.se/
Linn

Grymt!

2010-03-11 @ 10:51:54
Hemsida: http://linnlowes.com


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...