Fråga frisören

[ 2009-02-11 ][ 21:45:39 ]



Är det något du vill fråga frisören?

Fråga då i detta inlägg =)



















Kommentarer
Alexandra

Kan du rekommendera en bra hårmask?

Maria

Är ditt hår torrt, trasigt eller hur mår det? =) Vad är du ute efter för hårinpackning?

Om du är ute efter fukt så kan jag rekommendera Joico Moisture Recovery Treatment Balm eller Wella Hydro Mask.

Om du är ute efter ett reparerande inpackning kan jag rekommendera Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor, Loreáls Absolute Repair eller Wellas 30 sec mask =)

2009-02-11 @ 23:14:33
Hemsida: http://catwalkqueen.blogg.se/
Amanda

Vad är det för skillnad på ett frisör schampoo och ett vanligt shampoo som man köper i affären?

2009-02-13 @ 23:08:45
Hemsida: http://depalmas.blogg.se/
Maria

Det som är skillnad på schampon som säljs i vanlig matbutik jämfört med frisörsalonger är att ett frisörschampon innehåller mindre vatten och mer exklusivare ingredienser jämfört med "ica- willys-konsum varianterna", därav bland annat pris och kvalitétsskillnaden.



Det är snudd på att du nästan kan lika gärna tvätta håret med tex yes-diskmedel, lika väl som du tvättar håret med ett vanligt butiks-schampo. De innehåller samma slags tensider och andra rengöringsmedel. Resultatet blir likadant och ingredienserna är ungefär detsamma. Dock så luktar ett schampo godare än vad rengöringsmedel gör, varför du kanske hellre väljer att tvätta håret med det.

2009-02-17 @ 13:07:21
Hemsida: http://catwalkqueen.blogg.se/
madelen

Hej!

Har ljusblå ögon..ser nästan stål grå ut på avstånd..lite beige olive i hyn å har mörkt hår i vanliga fall...vilket blir kontrast med mina ljusa blå ögon men e sugen på att ljusa upp d..



va framhäver bäst ljusa ögon?? mörkt el ljust hår..tillhör nog den kalla färg skalan..



Vad tror du??



mvh

M

2009-03-06 @ 04:55:45
Therese

Hej. Jag har ett problem, jag vet ej om det har med att jag ska ha mens att göra men minns att jag haft samma problem för några år sedan. Jag har en "fläck" på huvudet där håret är torrt + fett intill hårbotten. Jag vet att jag köpte ett schampoo hos en frisör där jag bodde förut som löste problemet.. Vet du något om det schampoot? Vad heter det i så fall?

Tack!

2009-03-13 @ 12:55:03
Hemsida: http://tisskisset.blogg.se/
Anonym

Snälla underbara kan du skriva ett inlägg om hur man gör fina balfrisyrer hemma? Ja skulle verkligen uppskatta det eftersom ja tillhör dom som inte har så mycket pengar att slänga runt med hit och dit. kram

2009-03-18 @ 18:55:32
Hemsida: http://mysecretcombination.blogg.se/
Laura

Hej undrar vad jag ska göra mitt år är väldigt torrt efter blonderingen.. Vilka produkter ska jag använda? Mvh Laura

2009-04-20 @ 15:59:25
Therese

Hej Maria. Jag har mörkt hår och funderar på om jag ska färga det typ kastanjebrunt (beige) med massa blonda slingor! Tror du det skulle gå? Jag har försig rätt skört hår och är rädd att det ska bli orange! Skulle du kunna fixa så jag vill ha det tror du? :) Jag har en bild på hur jag vill ha det i min blogg om du inte förstår hur jag menar. Mvh Therese

2009-05-12 @ 20:35:27
Hemsida: http://thereseee.devote.se
Therese

Vad bra :) Då ska jag kolla in på den sidan! Man kan ju slinga flera gånger sen annars kanske! Det fixar sig nog! :D

2009-05-13 @ 09:01:09
Hemsida: http://thereseee.devote.se
Johanna

Hej Maria. Är KMS california color vitality blonde shampoo med tillhörande balsam värt att använda för att ta bort gula toner i håret?

Första gången jag använde det blev det nästan ingen skillnad, om det blev något så blev det gulare.

Jag menar, när man har köpt ett silvershampoo för 200 spänn nästan så borde det bli resultat, vet du någonting om märket?

2009-07-08 @ 12:24:22
sara

Hej! Sätter du i löshår som kunden har med sig själv? Isånafall Hur mycket kostar det om man bara vill ha det isatt? Mvh Sara

2009-07-20 @ 17:30:20
Amanda

Hejsan!



Jag undrar om du kunde hjälpa mig lite när det gäller hårfärg :) Jag tänkte färga mitt hår brunsvart :) Men vet inte riktigt vilken färg jag ska köpa, och det finns ju så många att välja på, jag har funderat på en i schwartskopfs brillance serie som har nummer 883 eller en i serien essential color nummer 270 :) Vet du nån bra färg som verkligen blir svartbrun? Jag vill ha en permanent färg som håller så länge som möjligt och som inte bleknar bort på en gång :)



Du kan utgå ifrån den här bilden på Audrina i The Hills för de är ungefär så jag hade tänkt mig:



http://pentelandsword.files.wordpress.com/2009/03/audrina.jpg



Skulle vara väldigt tacksam för svar :)



Mvh Amanda

2009-08-13 @ 19:13:05
Nicole

Jag är sugen på en stor hårförändring. Har självlockigt hår och klipper det alltid i samma "frisyr"... eller ja, det är alltid topparna som trimmas och det är samma längd det mesta.



Är så sugen på lugg... hellre platta lugg än hela håret..



Har du några tips på snygga frisyrer? Eller är det en dum ide att klippa lugg när man är lockig?



Tacksam för svar! =)

2009-08-24 @ 01:19:18
Hemsida: http://www.varmdomorsan.se
Sandra

Hejsan.

Det var så att jag var till frissan och klippte mig i fredags. Och då sa hon att det fans en hårinpackning med lila färg i. Och jag undrar vart jag kan få tag i den där inpackningen med färg i.



MVH

2009-09-27 @ 10:04:19
Frida

Hej! Jag är naturligt blond med tunna fina hårstrån. Mitt hår har en tendens att bli fett, i hårbotten, och torrt i topparna. Så jag fick tipset från en frisör att köpa shampoot Matrix Biolage Normalizing shampoo som skulle balansera fett hår. Resultatet blev att mitt hår blev snustorrt! När jag kom ut ur duschen behövde jag knappt föna håret, för all fukt var borta och håret var i princip redan torrt. Så nu undrar jag ifall att det kan va så att mitt hår blir fett för att jag tvättar det för ofta och att jag istället behöver ett shampoo som är fuktgivande? Och isåfall vilket märke? De shampoon jag har funderat på är Sebastian Laminates,Farouk biosilk eller Redken eller Tigi dumb blond, vilket rekomenderar du?



Med vänliga hälsningar

Frida

2009-10-19 @ 12:30:12
Angelica P

Hej, jag har en fråga, nu vet inte jag vad frisyren heter men ska försöka beskriva den så gott jag kan. Det ser ut som utväxt i stort sätt. Mörkare, brun hårbotten och resten av håret är ljusare och blondt, hur ska man göra om man vill få det så och ska färga det hemma? Tänkte att man kanske kunde sätta håret i en toffs mitt på huvet och lägga färg i hela hårbottnen, men hur blir det då? här är en länk till min blogg, där finns några bilder på hur jag menar :P Och kan du rekomendera någon billig produkt som ger volym, provade ett shampoo från Joico som skulle ge volym men inget hände. TACK! http://angeliicap.blogg.se/2009/june/half-brown-half-blonde.html#comment

2009-11-09 @ 17:39:17
Hemsida: http://angeliicap.blogg.se/
Alexandra Andersson

Hejsan!



Jag har naturligt blondt hår, men har färgat det mörkbrunt för ett par månader sen. Nu vill jag sätta i hårförlängning med äkta hår.. Om jag senare skulle vilja färga det ljusare, blir det konstigt då? Eller är det ingen skiljnad alls mot mitt vanliga hår?



Gör du hårförlängning på din salong föresten?



/ Alexandra

2009-11-28 @ 19:01:32
Hemsida: http://mangsalexandra.blogg.se/
helene

Ser att ett par tjejer redan frågat men det var längesen så jag frågar ändå.

Jag bor i leksand och vill förlänga mitt hår med keratinvax, gör du sånt på din salong? Och hur mycket går kalaset på? :)

2010-02-20 @ 23:10:10
Hemsida: http://hellenius.blogg.se/
Patrikm

Hej jag har färjat mitt hår svart jag var blond först men nu vill jag ha tillbacka blonda igen hur gör man

2010-03-03 @ 20:22:04
Hemsida: http://catwalkqueen.blogg.se/
Carina lövgren

Nailfashion stäng pga Carina Lövgren
Sitter i fängelse grovt kriminell flera dommar
på sig

2013-10-12 @ 19:58:26


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...