Make up problem, HJÄLP!

[ 2009-04-29 ][ 12:41:33 ]



Här har vi dagens i-landsproblem:

Jag har mineralmake up från Maybelline och Loreál och när jag applicerar det så ser det jättebra ut men efter någon timme så "svettas" sminket och det känns "smörigt" och ofräscht.
Vad är det som är fel?



HJÄÄÄÄLP!

Kommentarer
Mindy

God eftermiddag..Det var ett tag sedan.Allt bra med söta dig denna eftermiddag? kram

Wysteriia

Jag blir likadan av mineralmakeup, känner mig jätte ofräsch. Då har jag ändå prövat Bare minerals som är 100% mineraler. Skulle gissa på att andelen mineraler i det där sminket inte är lika högt.



vet dock jättemånga som är supernöjd med mineralsmink men jag blir så lätt glansig så jag tycker inte det funkar till 100% på mig.



Använder du något transparent puder efteråt?

2009-04-29 @ 14:07:29
Hemsida: http://Wysteriiasblogg.se
Wysteriia

Grejjen med mineralsmink är att det är sånt smink man måste "fylla på" för att behålla resultatet från morgon till kväll, typ. Vilket jag aldrig gjort så det kanske är därför jag blir så glansig? Nu har jag bara använt bare minerals tre ggr men jag har känt mig väldigt ful o äcklig alla de tre gångerna, tyvärr ;) Så jag föredrar flytande eller krämig foundation.



Vad ska du då göra för något och när? :)

2009-04-29 @ 14:55:10
Hemsida: http://Wysteriiasblogg.se
Petra bloggar

hmmm mysko! så blir det ibland när jag har id mineral"pulver" men bara ibland, men maybeline cremen så är jag tiptop hela dan... hm...



Kram påde

2009-04-29 @ 15:43:03
Hemsida: http://www.petrabloggar.com
Fia

Har du gjort rent ansiktet innan du applicerar din foundation? Har du fixerat din foundation med något puder efter applicering? :)

2009-05-01 @ 20:51:10
Hemsida: http://heavenlyme.blogg.se/
Lina

Hej maria! Lina från frisörskolan här ;) Läste om ditt sminkproblem, jag gick en kurs i vintras för i.d bare minerals smink.. och använder sen den kursen de sminket själv.. de är mineralsmink och huuur bra som helst! foundation är som ett puder som blir ett med huden när du arbetar in de med pensel .. kolla upp de sminket om ni har någe sånt i stan .. annars är de även ett tips till salongen .. du kan ta in och sälja sminket =) Håjta på msn om du ha nå funderingar =)

2009-05-02 @ 15:30:20


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...