Turbokanin på speed.Jag och Atlas har precis kommit hem efter en 50 minuters promenad i skogen samt lite bus och träning på fotbollsplanen. Underbart.
Det märks att hans utveckling mot vuxen hund går upp och ned, ibland går det jättebra att träna honom och ibland, som idag, så går det mindre bra. Det jag försöker fokusera på när det går mindre bra är att inte tappa humöret och låta irriterad, utan att jag fortsätter att hålla rösten lugn och dämpad, då går det bättre samt att fortsätta tills jag är nöjd med träningspasset. För hur det än är, till slut går det att få honom att lyssna.
Så snart vi får lite tid över ska vi börja träna spårning med honom så att han får jobba mycket med huvudet för det är det som är jobbigast för honom. Tex att sitta och vänta på tillåtelse innan han får springa och hämta pinnen eller leksaken är verkligen jättejobbigt för honom och då sitter han och piper och vill inget hellre än att rusa iväg som en lite turbokanin (Fiffi är en turboråtta eftersom hon är så liten, så Atlas får vara en turbokanin ;) ) på speed.Mina fina blommor jag fick från Robert och Atlas igår =)