Tack, Adlibris!

Jag måste ge Adlibris (nej, det här är inte ett betalt inlägg) en stor eloge!
Jag fick som sagt veta förra måndagen att jag kommit in på skola och beställde böcker från Bokus på tisdagen. Det skulle ta ca 8 (?!) arbets dagar att få böckerna och på onsdagen kände jag paniken komma eftersom jag hade ett prov samt ett uppdrag att lämna in senast idag, tisdag.
Kollade på Adlibris vilka leveranstider de hade på böckerna och de hade som max 4 arbetsdagar. Jag avbeställde på Bokus och beställde på Adlibris.
På kvällen på onsdagen så blev jag fundersam på varför jag inte fått någon beställningsbekräftelse, gick in på datorn och blev rätt förskräckt på mig själv hur jäkla disträ (amningshjärna you know) jag är. Jag hade inte skickat iväg beställningen.
19 på kvällen skickade jag iväg den, strax efter ringde ett Sthlm nummer jag inte hann svara på, sökte på det och såg att det var Adlibris.
Hade även fått ett mail att jag hade gjort två identiska beställningar och de undrade om detta var korrekt, vilket det såklart inte var.
På torsdagen ser jag att jag fått mail från Adlibris igen med leverans bekräftelse! De har alltså skickat min order 06:38 på morgonen och redan 12.05 samma dag var den framme hos mitt ombud!
 
Riktigt snabba puckar och tack vare dem hann jag med provet och hinner med att lämna in mitt uppdrag idag.
Ett väldigt stort tack till Adlibris för en otroligt snabb leverans.