Me längting hem =)

Idag efter skolan åker jag hem, ska bli så sjukt skönt! Har ju inte varit hemma sen i söndags så =S
Och jag har en massa massa att göra i helgen, måste fixa allt som ska fixas för sen nästa lördag åker jag till Sthlm och blir där ända fram till den 22 dec. Det ska bli så roligt att praktisera på mitt gamla ställe och träffa flickorna igen, så söta varelser! =) Hmmmmmmm, tro om man kanske skulle ta och klä granen redan nu? =S  Jag kommer ju inte hinna njuta något alls av den annars.  Jag blir i Falun hela nästa vecka, åker till Sthlm lördagen den 8e, kommer hem den 22 och åker till Blekinge den 26 dec, och åker hem därifrån den 2 dec. Maaaah!  Hinna vara hemma, vad är det? ;) 
Även fast det låter som att jag tycler det är jobbigt så är det absolut inte det, det ska bli jättemysigt att åka till Sthlm, träffa min kusin, få naglarna fixade, assistera på Nobelfesten, praktisera på mitt gamla ställe. Likaså att åka till Blekinge, ska bli mys att träffa Roberts familj (har ju inte sett dem sen i somras), träffa min sötis Malin, praktisera på salongen där nere, fira nyår osv =)

Och stackars Malin som jag inte har sett på evigheter frågade om inte jag kunde komma till Wasa ikväll för hon och Elita skulle jobba där, men hur ska jag hinna träffa mina flickor? =S Har ju så galet mycket att göra! Jag måste försökta matcha in att träffas i början på nästa år, eller också nu när jag kommer vara i Sthlm i två veckor =)


19.00 har hjärtat bjudit mig på Midvinterblot uppe i Gesunda, massa MYYYYYYYS!
Det blir middag och rolig underhållning.
Hihi jag längtar! =D

Nu ska jag fixa mig och dra till skolan!
Ha det gott idag =)

image280