Känslor efter Efterlyst.

[ 2008-09-17 ][ 22:04:14 ]



Gode gud, jag blir så förbannad när jag kollar på Efterlyst och det handlade om Rose-Marie som blev mördad här i Mora. Han är så sjukt känslokall när han berättar om det! Jag blir helt galen! Jag har bara lust att hoppa in i tvn och puckla på honom!
Jag fattar inte hur fan det är möjligt att han fick sänkt straff för att han är så ung,. Vad i helvete! Han vet mycket väl vad det var han gjorde! Och inte bara att han vet, det var så otroligt beräknande allt han gjorde mot henne.
Det är inte bara hennes liv han har förstört, han har förstört livet för hennes familj, för tjejer och killar som numera inte vågar sig ut i mörkret själv efter det där. Jag kan säga att jag är en av dem. Jag har aldrig varit rädd för att gå ut själv här i Mora förut, men nu är jag det.
Hoppas han får det riktigt miserabelt i sitt fängelse.

Jag sitter och är alldeles varm och röd om kinderna och är allmänt förbannad.

Kommentarer
Ingela

Rättsystemet i Sverige suger! Ursäkta utrycket men så är det. Och människor är så dåliga på att hjälpa andra som är i nöd, tänker på hon som blev antastad på t-banan och ingen hjälpte henne, vilket slutade med att hon blev utsatt för övergrepp på en toalett. Fy f*n.

Alexandra

Sveriges rättsystem är väldigt konstigt...

2008-09-17 @ 22:26:46
Hemsida: http://cleopatravii.blogg.se/
Agnieszka

Ja tyvärr så är dem ju lite känslokalla, men å andra sidan skulle vi nog gnälla om dem stod och grät och berättade allt och tycka att dem får skylla sig själv..... Men man tycker ju så olika om allt.

2008-09-18 @ 07:41:47
Hemsida: http://agnieszka.blogg.se/
CityGirl

Straffen i Sverige är FÖR låga.

2008-09-18 @ 09:00:18
Hemsida: http://citygirl.nu
Giulia

förstår det, men det här är svenska rättsystemet vädligt orättvis

2008-09-18 @ 16:52:26
Hemsida: http://giuly.blogg.se/
Fia

Ja, usch...satt också och tittade..Verkligen helt sjukt att han bara satt och sa allt sådär känslokallt, säger som hennes mamma: Slemmiga KRYP! Jag blir så sorgsen..

2008-09-18 @ 20:45:16
Hemsida: http://heavenlyme.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...