Strax tävlingsdags! =D [Update]

[ 2008-06-30 ][ 09:35:20 ]



Nu måste jag ta mig i kragen fixa ordning mig till jobbet. Och fixa och ta bilder på goodie-bagsen, och lägga upp tävlingar. Hmmm mycket blir det! ;)

I´ll be back med tävlingar! =D

[Update]

Nehej, självklart så är kameran så död den bara kan bli och jag har laddaren på jobbet så jag kan helt enkelt inte lägga upp tävlingen förrän ikväll =/

Sorry! =/

Kommentarer
Jonna

Kul med tävling:)

Angelica L

Då väntar vi med spänning till ikväll ;)

2008-06-30 @ 10:01:51
Hemsida: http://angelicalarss0n.blogg.se/
madde

Hoppas du får en bra dag:)

2008-06-30 @ 10:02:52
Hemsida: http://llundbeerg.blogg.se/
Victoria

Vill också ha haft en sån mysig söndag :(

2008-06-30 @ 10:04:31
Hemsida: http://nineintheafternoon.blogg.se/
Anna

=oD Ahh... nä, han sa att han inte trodde på det redan på min tid. Tänkte han kanske har ändrat sig nu när han är äldre. =o) Hur skulle du/ni vilja bo, äldre hus, nytthus, i skogen? =o)Låter som en bra idé att vänta nu när det är nytt med salongen. du jobbar helt själv då eller? Måste säga att jag är lite avundsjuk på ditt jobb, jag älskar hår!=oD Själv är jag lärare för de yngre åldrarna och just nu jobbar jag på en småbarnsavdelning(barn mellan 1-3 år). Trivs bra med det, men vill jobba med de lite äldre barnen sen oxå. Mja du Maria.. det löser sig nog inte med mig och Stefan. Jag vet inte vad jag vill längre. Man känner när det är på väg att ta slut. Tråkigt är det! men vardagen fungerar inte särskillt bra, mycket irritation och småbråk. Så vill inte jag ha det! Sen har jag aldrig varit singel vilket jag tror jag behöver. Att bara få vara själv, ro om sig själv å stå på egna ben. Hade jag nog behövt! Men vi äger en bostadsrätt (som vi totalrenoverade förra året) så det är inte bara att göra slut, måste kännas helt rätt. Men nu ska vi först på semester sen får se hur det känns efter det. Men vi hat tittat lite efter mindre hus, för jag trivs inte så bra i lägenhet. Fast det är lagt på fyllan förtillfället. VAd kan jag mera berätta.. ehh.. =o) Vi har en katt och jag har en häst som du säkert redan vet. =oD Tränar fort. på gym när tiden till det finns. Nu ska jag snart köra till jobbet! Hoppas du får en superdag! ! !

2008-06-30 @ 10:08:48
Hemsida: http://anniebauk.blogg.se/
Dharmanna

Ja vill verkligen vara med i tävlingen.. ÄLskar och tävla..=) nyfiken

2008-06-30 @ 13:22:46
Hemsida: http://dreamdharma.blogg.se/
Aseviajes

Geart site alot of good info that i couldnt find anywhere else thanx!

2010-09-29 @ 08:36:16
Hemsida: http://aseviajes.livejournal.com


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...