Marodörer.

[ 2012-10-04 ][ 11:40:53 ]



Jag blir rätt leds när jag har köpt nya blommor för att det ska vara fint på visningarna och så ser de ut så här efter bara någon dag.
Jag funderar på att raka av hårbollarna pälsen som straff så kan de gå omkring nakna, spinkiga och skämmas. *mohahah*


Kommentarer
Om Ett Hus

Hej! Hoppas det är bra med dig! Är bara så nyfiken, hur har du fixat din signatur som är med i varje inlägg? Är det en bild som du bifogar i varje bild? Eller hur gör du? Är nämligen sugen på att fixa en sådan själv. :)

Kram på dig!

Svar: Hej! det är jättebra här, hur är det med er? =) Jag läser mycket på Designadinbloggs sida och här har du inlägget med hur man får en signatur i varje inlägg http://www.designadinblogg.se/skapa-en-signatur-i-varje-inlagg/#more-327. Lycka till! Kram!
Catwalkqueen

Angelica

Hahahaha sådär ser mina växter ut med här hemma. Min hårboll inviger vartenda nya blomma eller växt som kommer hem. Ha en trevlig helg!

Svar: Mmmm visst är de roliga? =/ Hade de bara invigt dem med att kapa ett blad eller två hade det väl inte varit något, men när de jämnar dem längst med krukkanten så blir matte sur =)
Hoppas du får en trevlig helg!
Catwalkqueen

2012-10-11 @ 23:36:56
Hemsida: http://ilivingthedream.blogspot.com
Om Ett Hus

Vad härligt att det är bra med er! Jo det är bara bra! Tack du är en pärla! Vi får se om jag lyckas få till något;) hehe


Kram!

Svar: Jodå det tror jag nog att du klarar, han förklarar väldigt bra =) Och kan jag fixa det så kan du! =)
Kram!
Catwalkqueen

2012-10-13 @ 11:36:13
Hemsida: http://ometthus.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...