Fått paket idag!

Idag fick jag hem mina nya Reebook Runtone (och min snygga Adidasväska) från Spartoo och jag har även varit ut en tur (3.32 km) och testat dem. Det är för tidigt ännu för att ge en recension, men jag tycker mig märka en skillnad.
Den skillnaden jag märkte var: Jag har känt av vaderna och rumpan under hela turen och jag är tröttare i vaderna nu efter löpningen än vad jag brukar vara. Sen efter att jag kom hem och suttit några få minuter fick jag skitont i benen (bra eller dåligt, I don´t know, nytt är det iaf), som precis nu har gått över.
Jag kanske inbillar mig för att jag vill att de ska vara bättre än mina andra löparskor ;)
Grymt sköna att springa i var de i alla fall så det ska de har cred för.


Mimmiiiss:

Nja, jag bor faktiskt ganska långt ifrån Stockholm och Mora! Bor i Avesta som ligget i dalarna.

Kan hända att jag kommer till din salong nån gång! :)

julia[foto&vardag]:

sv: Nej det är inte Charlotte Perelli jag tänker på...shit kommer verkligen inte på det men du är verkligen jättelik någon!

LIENE:

sv: det är också skrämmande.

Molly Bergström, UPPSALA:

Ha en fortsatt fin kväll!!! :D

cecilia:

jaaa, jag är hel nöjd om jag säger så! :D

Åhå, funkade dom bra? Jag har inte hunnit skaffa mig ett par ännu, det kommer jag har bara jobbat så mycket så jag har inte hunnit ^^, haha

Men jag gymmar faktist mest då jag tycker att det är så tråkigt att gå ut och gå själv, men jag ska börja ta tag i den biten nu och skaffa ett headset så jag kan prata i telefon så det inte blir lika tråkigt :)

Molly Bergström, UPPSALA:

Jag ska ut på landet med min pojkvän imorgon :) dudå?

Kommentera inlägget här: