Högerklicksskyddad.

[ 2008-04-19 ][ 20:54:31 ]



Nu är min blogg högerklicksskyddad tack vare Designa din blogg. =)
Det tackar jag för!

Kommentarer
modeakuten.se

Svar:
har inte köpt den privat men jag säljer den :)

Mari

Det kan ju vara bra ur två synpunkter.. Jag öppnar alla länkar med högerklick, och väljer "öppna i ny flik" och kan tycka det är gryyymt irriterande när man blir tvungen å öppna en länk med vanligt klick och får upp massa olika fönter bara :-P en vanesak kanske..
Samtidigt skyddar inte högerklicksskydd någon från att printscreena så bilder kan alltid kopieras ändå.. Tyvärr är det ju så :-/
Har du varit med om massa/några bild stölder, eller varför valde du högerklicksskydd? :-)

2008-04-19 @ 21:05:59
Hemsida: http://modigh.webblogg.se
modeakuten.se

Svar: vill du verkligen veta det ?:)
8636:- :o)

2008-04-19 @ 21:14:13
Hemsida: http://modeakutens.blogg.se
Mari

Jo det är ju tyvärr allt för vanligt.. Jag har satt liten logga på mina bilder, men den är ju lätt att trolla bort för den som kan, egentligen.. Men antar att det är lite smällen man får ta när man lägger ut "sig själv" på nätet som man gör. Jag har inte varit med om bildstöld heller, såvitt jag vet! :-P
Ja, kanske du får så många klagomål nu på högerklicksskyddet så du blir tvungen å ta bort det ;-) hihi nä men det kan säkert vara bra i vissa fall! :-)

Åh tack tack söta du! :-D Din blogg är med fin! Jag gillar den lila färgen men saknar dina modellbilder i headerna som jag vet att du hade tidigare (vart dålig på att besöka din blogg (och andras) senaste tiden.. så vet inte när du bytte :-P)

Iaf, grattis till den egna salongen! Måste kännas härligt! :-D Jag drömmer om att öppna eget jag med, men vet egentligen inte riktigt vad.. Vill så mycket, har så mycket idéer.. men alla går ju inte att förverkliga och jag har nog inte kommit på det där riktigt 100%iga ännu :-)

2008-04-19 @ 21:17:07
Hemsida: http://modigh.webblogg.se
Pelle

Konstigt.Det går ju att högerlicka på allt inklusive bilder här och ladda ner detta om man nu inte redan använder sig av ett screener program !?.

2008-04-20 @ 16:01:20


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...